Ostin Henry Millerin Plexus -kirjan maanantaina ajatellen, että nyt luen ensimmäisen kerran kokonaisen kirjan englannin kielellä. Tällä hetkellä tuntuu siltä, ettei kielitaitoni kuitenkaan riitä, asioita jää ymmärtämättä ja kokonaiskuva romaanista on hiukan samea. Luotan kuitenkin, että asiat ennen pitkää selviävät. Henry Miller on eroottisen kirjallisuuden isä, näin on kerrottu, vielä ei näy tai kuulu. Hankin myös Charles Dickensin David Copperfieldin, aikaa menee selkeyteen tarpoessa. HUhhuh.

 

Pariisissa paistaa aurinko, ja se vie minut ajassa ainakin 30 vuotta taaksepäin. Tosin on todettava, etten ollut silloin vielä olemassa. Todennäköisesti sää siis vie minut paikkaan, jonka kuvittelen olevan 80-luvun alku mutta oikeasti se on 80-luvun elokuvien maisema. Katakombit eivät mahdu aivoihin ja päässä soi what if it's too real so real it's surreal ja sain hämmästyttää ystäviä lausumalla nuo sanat ääneen ja kaikki luulivat että keksin ne äsken itse. 

 

Guiltu plesur: karajanin bruckner 7 ja fabio biondin vivaldi-tulkinnat. toinen kuvaa vuotta 2007/8 ja toinen 2010. uhmitäshaibaa.

 

JA tämä on siis jumalaatua. KKx2 mutta sitä ei KK tiedä ja AS lukivat nurmeslaisen opiskelijan rehellistä blogia ja vauhkoontuivat tyystin. Mitä, jos pop-O:lla olisi jossain maailmankolkassa käytössään kaikki sanat, kaikki se rehellisyys mitä normaali arkielämämme ja sen kanavat eivät meille tarjoa? Olisi mahdollisuus kertoa päivästään, olisi mahdollisuus pistää kehiin sanaleikki, linkki, otellut kuvat, härnäävät ja härnätyt ajatukset ja kaikki tämä huikaisevan rehellisyyden vallitessa. jopa runot, videot, kappaleet, kaikki se syljen suuhun tuoma huikaisevan jännittävän TYYPPINEN materiaali, jota kyyniset aivomme eivät tohdi käskyttää eteenpäin tuomituksi tulemisen pelossa (double meaning toim huom tokal lugugerrallöyty ei saisi lukea uudestaan tuoreus kärsii). Nimikin syntyi vahingossa, väsyneenä. Sen takana on väärin kirjoitettu sana "jumalauta". Alkuperäinen typo seisoo "jumalatua".

Tämä kanava on naiivi.

Tästä hyötyy vähintään sinne kirjoittava henkilö.

Se on olemassa vähintään tämän tekstin julkaisualustana. 

Tässä vielä runo:

 

Kaksi kaksi viisi niin pitkää ei ole

kunnioitetut sotiemme veteraanit

luovat raamit

rahva raamat

rasvanaamat

paskalaavat

sastamalat

paska kala

jaska haha

paskamaha

luovat raamit

äänteet eivät rajoitu kieleemme!!!!

õ on mahdoton lausua

 

 

AS, 2013 pantin france