Sitä aina sanoo, että ei sillä samanlaisuudella/erilaisuudella ole niin paljoo väliä, kunhan on molemminpuolinen avomielisyys ja hyväksyntä. Näinhän se onkii, mut on se vaan silti eri kiva viettää aikaa sellasten tyyppien kaa, jotka on alusta asti samalla aaltopituudella ja voi puhua nopeasti ja touhottaen ja kädet infernaalisesti vispaten ja tietää, että ymmärrys on yhteinen. Kiitos M tarttuvasta elämänilostasi.

Onhan sitä aina puhuttu beibelarpista, mut nyt näyttäs toteutuminen jo aika todennäköiseltä, varo vaan tivoli et tiedä mikä sinuun iski.

Eilisillan sairaskertomuksia:

Tyttö, joka söi reumalääkkeitä ja kymmenen vuotta akneantibiootteja, kunnes maha oli niin vituillaan, ettei se enää sulattanut ruokaa.

Tyttö, jonka iho oli niin yliherkkä, ettei se aina kestänyt kosketusta ja jota joskus poltteli todella paljon.

Nii ja olihan siellä kanssa yks vallankumousnainen joka oli vilustunut tai sais kyllä tulla tauti kunnolla päälle et lähtis joskus poiskii, tällasta soutaahuopaasairasteluu kestä berserkkikää.

 

Viimeaikojen kauniita asioita:

Kevätaurinko käärmeen suomuissa

Tuntemattoman naisen niskavillat elokuvateatterin odotustilassa

 

Ihan en päässy tohon Susigangii sisälle, varsinki ku muutenki oli kyrpä otassa fiilis, mut tulilintu kyllä made my day. Nyt pari jaksoo läskei ja sit nugguu.